maanantai 16. helmikuuta 2015

Synttäreitä ja läksiäisiä
Ei, ei oo mun läksiäiset vielä pitkään aikaan jos se musta on kiinni! Vaan tosiaan pari viikkoa sitten tuli meikäläisellä pyöreät 20 täyteen! Aamulla sain host perheeltä Pandora -käsikorun Australian lipulla, tykkään siitä niin paljon! Ne oli kans tehny mulle jo pannukakkuja valmiiksi! : ) Illalla syötiin dinneri muutamien drinkkien kera ja siitä jatkoin juhlimaan Suomityttöjen kanssa Friday's baariin.  Samalla oli vähän haikeaa kun Karoliina vietti viimeistä viikonloppuaan Ausseissa eli samalla oli sen läksiäiset. Kaikin puolin todella hauska ja sanotan nyt vaikka että mielenkiintoinen ilta :D 

Lauantai meni univelkoja paikkailessa ja sunnutaina vitettiin ihanan rentoa päivää Josefinin kanssa altallaa löhöten ja juoden tuoretta kookosmaitoa ja hunajamelonia! Illalla testattiin sushitrain ja ihailtiin Brisbanen yönäkymää Mount coo-tha näköalapaikalta! 

Viimeset kuvat on tältä viikonlopulta kun oli lisää läksiäisiä ja vietettiin kiva ystävänpäivä southbankissa hengaillen! Näähän lähtee täältä kohta kaikki! Iida otti suunnaksi uuden-seelannin ja Karo balin ennen Suomea! Huikeeta matkaa vielä tytöt, oon niin kiitollinen että saanu viettää Australian aikaa teidän kanssa ja Suomessa nähään!♥sit vielä tälläne ihana yllästys maailman parhaalta siskolta♥ kiitokset muillekin onnittelijoille! :)
~Noora


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti