sunnuntai 8. helmikuuta 2015

Beach & party @Sydney


Bondi beach


Sydneyssä säät suosi ja oäästiin viettämään monta upeeta rantapäivää! Tiistain kaupunkipäivän jälkene suunnattiin keskiviikkona Bondi biitsille ja Emilia näki kunnolla millasta elämä ausseissa parhaimmillaan on! Torstaina oli luvassa Manly, jonne mentiin lautalla ja ihailtiin Oopetataloa eri suunnasta. Iltapäivällä Emilia otti bussin kohti uutta kotiaan ja mä jäin vielä rannalle muutaman saksalaisen kanssa. 

Jäin siis Sydneyyn vielä viikonlopuksi yksinäni, ja hostellille päästyäni en 5minuuttia kauempaa siellä yksin hengannu. Brittejä oli paljon ja tutustuinkin mun huoneessa nukkuvaan Emilyyn, jonka kanssa käytiin Sydneyn yöelämässä ja Blue Mointainseilla.

Lauantaina aamulenkin jälkeen otin suunnaksi Coogee beach:in missä näin Hennaa ja Siraa kahvin ja koomaamisen merkeissä, mutta sellasta päivää tohon väliin tarvittiinkin! Illalla vielä Jenna ja Danielle tuli kans Sydneyyn ja päästiin viettään iltaa niiden kanssa! Sunnuntai aamuna tein taas Nooramaiset suunnittelut kun varasin lennon 12 aikaan, pääsin kentälle n. 14.20 ja lensin 15.00 ;D 

Pääsin kokemaan ihan mahtavat kaks viikkoa parhaiden kavereiden kanssa, sekä tutustumaan iin moniin uusiin ihmisiin, mutta olihan mahtava fiilis sunnuntai-illalla päästä omaan sänkyyn ja syödä ruisleipää!! Tämmösinä hetkinä tuntuu au pairin elämä aika luksukselta! (toi fiilis oli tosiaa 5vk loman jälkeen.. ; D)



Manly



Coogee











~Noora

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti