keskiviikko 31. joulukuuta 2014

YEAR OF MY LIFEUusivuosi, synttärit Jyväskylän yllätyksineen, pelejä, penkkarit ja abiristeily! Siinä mun talven kohokohdat samalla, kun koulussa vietiin viimesiä päiviä ennen lukulomaa!


Kun kirjotukset oli ohi, alotin todellisen lomailun käymällä Helsingissä, Rukalla ja Kyproksella! Lopulta juhlittiin yhtä ihanimmista päivistä, YO-juhlia! Kevään ahkera lomailu palkittiinki yllätyksenä opiskelupaikalla ja syksyn suunnitelmat saatiin todella sekaisin :D


Mun kesän alkuun kuulu mukava työpaikka, voitto Power Cupissa, unohtumaton juhannus Himoksella ja rentouttava mökkiviikonloppu blondien kanssa! Sää ei suosinu aiva niin paljon, mutta aika kuultaa muistot ;)


Loppukesään kuulu vielä monet fastarit ja ilta-ajelut, mahtava viikonloppu Helsingissä, mutta samalla jo läksiäisi ja hyvästejä muille maailmanmatkaajille samalla, kun en tienny itse pitäiskö opiskella, pelata vai reissata!


Syyskuun tullen löysin unelmieni hostperheen, pakkasin kamani ja lensin Australiaan lopulta viikon varotusajalla, ONNEKSI! Jo ensimmäinen kuukaus täällä oli aivan uskomaton ja koko ajan käyny vaan paremmaksi! Oon nähny niin paljon uusia paikkoja ja maisemia, puhumattakaan ihmisistä!! Osa on jatkanu jo matkaansa Brisbanesta, mutta toivottavasti nähdään viimeistään takasin Suomessa♥

Surfers paradise, Byron Bay, Straddie, Coolum Beach, Springbrook... tässä vasta osaa ja lista jatkuu ens vuonna!!

Sitten tämä talvi täällä.. Vaan sitä +30 astetta, mutta mä nautin! Erittäin epätavallinen joulu, loma, perheen näkeminen, Stereosonic, Noosa.... 


 Mun vuosi 2014 on ollut ehdottomasti elämäni paras ja tapahtumarikkain! Suurimmaksi osaksi ihanien ihmisten ansiota sekä Suomessa että maailmalla! Innolla odotan silti ens vuotta, mihin kuuluu lisää Australiaa, Suomen kesää, omaa kämppää ja opiskeluelämän alottamista! Päivää kerrallaan täällä, mutta en malta odottaa!! Mutta te jotka ikinä mietitte pitäskö lähteä maailmalle niin lähtekää! Ehdottomasti elämäni paras päätös (ei sillä et usein mitään päättäisin ;)

My year 2014 has been absolutely best in my life! Thank you so much to everyone I have met and I'm lucky this Australian experience is only half way now and there is so many great memories coming up!


Näihin kuviin, näihin tunnelmiin! Hyvää uutta vuotta 2015! ♥ Happy new year 2015!

~Noora

2 kommenttia: