maanantai 17. marraskuuta 2014

Rock the boat!!Ei oo olemassa sanoja, joilla voisin kuvata miten mahtava viikonloppu mulla oli! Olin hostperheen ja ystäväperheen kanssa veneilemässä torstaista sunnuntaihin yhteensä 12 hengen voimin. Torstain sää oli pilvinen mut siitä eteenpäi aurinkoa ja hellettä riitti! Pysähdyttiin aina eri paikkoihin uimaan ja kalastamaan, tai ankkuriin yöksi. Maisemat oli koko ajan niin upeat, vaikka pelottavia "tuol on varmasti alligaattoreita"- paikkojaki nähtiin!

Pääsin laskemaan hiekkadyynejä sellasella laudalla ja hyppimään suoraa yläkannelta mereen! Kaikki meni hyvin aina kotimatkaan asti, kunnes jäätiin kiinni sellaseen hiekkapatjaan ja jouduttiin odottaa 4 tuntia veden nousua, että päästiin irti :D Ja ilmeisesti toisena yönä porukka on valvonu myrskyn takia, mutta itellä kun ei ole sellasesta mitään havaintoa ku oon vaan tyytyväisenä nukkunu korvatulpat päässä etten herää aamulla 5.30 ku ensimmäiset lapset alotti kiljuntansa :D Pääosin tunnelma oli rento, vaikka vois kuvitella stressaavaksi kun omaa rauhaa ei juuri ole. Ruuissakaa ei tosiaa ollu moittimista! Mm. rapuja, tuoretta kalaa ja maailman parhaita juustotarjottimia!

ps. Terkkuja kotiin ja Lehtoon, ette usko miten paljon tuo reissu toi mielee muistoja lukuisista lomareissuista aina mökistä ja ikaalisista ulkomaille asti!!Välillä lapset leikki omiansa tai katteli elokuvia ja lopulta nukku patjoilla olohuoneessa samalla ku aikuset vietti iltaa yläkannella ja pelattiin kaikki vanhaa kunnon UNOA!! : )
Sillä toisellaki perheellä on au pair ni oli kyllä mukava chillailla samanhenkisessä saurassa!  :)

Kuvia tallentu muistikortille yli 300 ja verkkokalvolle vielä enemmän, ni seuraavaa kertaa jää vielä mahtavat auringonlaskut ja -nousut! Voin nimittäin luvata, että toi viimenen kuva on vasta alkua ; )

~Noora

2 kommenttia: