tiistai 18. marraskuuta 2014

Kahden kuukauden korvapuustit!


Kaks kuukautta täynnä! Tuntuu uskomattomalta ja tosi ristiriitaselta! Ihan ku oisin tullu vasta viime viikolla, mutta samalla tapahtunu nii paljon ja arki rullaa, ni tuntuu että oisin ollu täälä ikuisuuden! Koti-ikävää ei oo mailla ei halmeilla, toki varmaa osaksi sen takia että tiedän perheen tulevan tänne tasan kuukauden päästä!!♥ Samalla tiiän kans sen että vielä maaliskussa en oo tulossa kotiin, kun 6kk tulee täyteen koska 1/3 ajasta täällä ei saa olla vielä ohi! Nyt tuntuu, että aika haikein mielin tuun täältä kotii lähtemää koska ikinä se sitten onkaan.. Tällä hetkellä tiedän vaan sen että oli elämäni paras päätös lähteä!

Kuvat on viime viikolta kun näin kaupungissa Riikkaa ja Petraa!!♥ Ja oikeestaan osa Petran ottamiakin;)  Niin hassua nähä tuttuja toisella puolella maapalloa!

Tänää oli siis sateinen päivä ni päätin ottaa äitistä mallia ja käyttää sen leipomalla, mitä muutakaan kun korvapuusteja ;) vähän tuli kuivempia ku normaalisti eikä raesokeria ollu,mutta hyvää oli !:D Samalla koitin herätellä joulufiilistä, mutta turhaan, kesähän tässä on vasta tulossa ;)


~Noora

2 kommenttia:

  1. Tosi hyvännäköisiä korvapuusteja!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Maistuki vähä turhan hyviltä vaikka ite sanonki ;)

      Poista