perjantai 10. lokakuuta 2014

Ruokia ja kuulumisia

Fairy bread! Lasten lemppari ja niin ah niin ihana "terveyspommi" #superfood
Moi! Istusn tällä hetkellä koneen kanssa parvekkeella, ihastelen pilvenpiirtäjiä ja ihmettelen miten hyvin täällä menee tällä hetkellä! Kaikki sano, että ekat viikot on vaikeimpia, ja jos ne on oikeesti ollu nyt tässä, ni en malta odottaa mitä tuleman pitää!! : ) Tää viikko on ollu naurettavan helppo ku maanantai oli vapaa ja tiistaina alko koulut. Haastavinta onki kehitellä itellensä tekemistä sillä aikaa ku lapset on koulussa :D Oonki tavannu monia au paireja, ketä asuu tässä lähistöllä ja ihan huikeita tyyppejä kaiki : ) Autolla ajo on sujunu paljo paremmi mitä odotin! Siinäki reittien oppiminen tuottaa eniten pulmia, ku tuntuu että kaikki tiet ja talot näyttää samalta, mutta eiköhän se tästä! 

Viikonlopuks olis paljon suunnitelmia, mutta yhtää en tiedä mitkä niistä toteutuu, ni palailen myöhemmin kertoilee mihi oon päätyny : ) 

Kuvat on tosiaa hyvin sekalaisia "ylijäämiä" kaikilta menneiltä viikoilta ja sattuneesta syystä aika ruokapainotteisia ;)
Viimesenä lomapäivänä oltii lasten kans elokuvissa ja oli vähän isompi sali mihi oon tottunu :Dtää on tosiaa kiipelyteline leikkipuistossa

Ja joo, tulee sitä silloin tällöin haikailtua Suomeenki päin :)

~Noora

2 kommenttia:

  1. 'Viikonlopuks olis paljon suunnitelmia' mitämitä ootko oppinu suunnittelemaan?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pakko ku en oo löytäny sielunsiskoa joka lähtee yksille tarjoajan kanssa keskiviikkona ♥ ;) mut suunnittelusta seuraa liikaa stressiä edellee... :D

      Poista