maanantai 20. lokakuuta 2014

Gold coastLauantaina suunnattiin Pian, Helenan ja Liinan kanssa kohti Gold Coastia, missä oli tarkotus viettää Liianan synttäreitä rannalla rentoutuessa ja tsekata yöelämää. Lauantaina tuuli oli nii kova, että päädyttiin vaa hakemaan ruokaa ja seurattiin hetki rannalla olevia netfestejä, eli jotain netball kilpailua ja haaveiltiin siihe osallistumiseta : D Siitä lähettii hostellille laittautumaan ja Vapianoon syömään ja myöhemmin baarikierrokselle. Tanssittii aamulla neljään, haettiin lisää ruokaa ja mentiin vielä Pian kanssa ihailee rantaa yöllä! Meri oli usomattoman pelottavan näköne, mutta samalla tosi salaperänen, jos noin voi sanoa! Auringonnousua toivottiin, mutta tuli turhan kylmä ja horisontissa oli pilviä ni käveltiin sit paljain jaloin hostellille nukkumaan :)

Aamulla Subin kautta rannalle ja sää oli paljo parempi! Käytiin uimassa ja sitten tuolla korkeassa Skypointissa ihastelemassa koko Surfers Paradisen aluetta. Kaiken kaikkiaa huikee reissu ja sen verran raskas, että sunnuntaina nukahdin kone sylissä klo 21 ja vain elämää jäi kesken.. :D Sain myös yllätyksenä kuulla et maanantaina ei ookkaan koulua ni vahdin tänään lapsia koko päivän, mutta meni kyllä nopeesti altaassa kelluen : ) Äsken katoin Australian X Factoryn finaalia jonka voitti 15v tyttö!? Laulo kyllä upeesti!!

ps. Niin sulosta (ja huippua kuulla) ku 6v poika totes tänää että oon kuulemma tosi hyvin oppinu Australian kieltä, ja osaan melkee kaikki sanat jo! :D Raukka ku luuli etten tienny mitää etukäteen : ) Ite en juuri huomaa edistystä, mutta kaikki maholliset sanonnat on kyllä tullu kuultua täällä :D


Ens vkl olis suuntana Byron bay ja sitä ennen kavereide näkemistä viikon mittaan : )


'
~Noora

2 kommenttia:

  1. Voi apua kun olet ruskea. Sun jalat varsinkin. Et varmaan ole ikinä ollut noin ruskea! !!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha sitte on kyllä nii paljo valetta kuvassa.. kalkkilaivan kapteeni edellee mut empä oo palanukkaa ;)

      Poista