lauantai 19. syyskuuta 2015

Lake Mahinapua

from the sunset..

I think I messed up with the time order but when editing the pictures I found these beauties and couldn't let them wait any longer!! Perfect to the anniversary when I landed to Australia exactly one year ago and started the best year of my life! (I guess the summary will be out until next one) It feels like yesterday but so so much has happened! I'll be forever happy I took the chance and left! And I'll be forever thankful for everyone I met! I've been back in Finland about three and half months now and there hasn't been a day without missing those times in down under! My life in Finland is very different now compared what it used to be here before and no need to say how it was in Australia. At summer I worked at my home city, met friends and family after nine months, traveled to Serbia and packed my stuff while trying to get used to life in Finland again. No I have lived in Helsinki almost for a month already and it's been BUSY! New city, new home, new school, new team, new friends! But it's nice here when I get used to this schedule :)
If you wanna hear more about anything, feel free to ask :) 

These pictures are from Lake Mahinapua from New-Zealand where there seemed to be nothing but there actually was everything; the beach, the ocean, the lake and the sun! Most amazing sunset was definitely worth of waiting; and with those people it did't feel like waiting! Miss you heaps♥


Aikajärjestys on nyt varmaan kumottu, mutta tuskin se olis olennaista enää muille kun mulle. Tällä viikolla tuli siis vuosi täyteen Australiaan lähdöstä ja on kyllä sekavat fiilikset edelleen. Tuntuu kuin eiliseltä, mutta niin paljon upeita muistoja mun elämäni parhaan vuoden aikana! Halusin sen kunniaksi julkasta yhet mun lempparikuvista jotka on otettu Mahinapua järvellä Uudessa-Seelannissa. Lupaan että se kooste koko reissustakin on vielä tulossa josko vaikka seuraavaan vuosipäivään mennessä sitten ;) Odotettiin tuolla auringonnousua suunnilleen keskiyöstä asti ja en oo ikinä nähny mitään noin kaunista. Ei siihen vaan ole sanoja. Niinkun ei siihenkään, miten paljon oon ikävöinyt noita seikkailuja. Joka päivän tämän kolmen kuuauden aikana joku asia muistuu sieltä mieleen. Se on niin osa mua; mun toinen koti♥  Oon ikuisesti kiitollinen että lähdin ja ikuisesti onnellinen kaikista ihmisistä ketä oon tavannu! Tällä hetkellä asun Helsingissä ja opiskelen farmasiaa. Oon ollut täällä jo kuukauden ja siihenkin on mahtunut niin paljon uutta! Uusi kaupunki, uusi koti, uusi koulu, uusi joukkue, uudet kaverit! Nautin, vaikka kiireistä onkin! En tiiä mitä lisää kertoisin mut kyselkää ihmeessä mitäikinä haluatte tietää :)

Tähän ei varmaan voi todeta enää että pidemittä puheitta, mutta tässä näitä kuvia nyt kuitenki olis ;)
to the sunrise
amd finally to the morning.. ALL SO BEAUTIFUL♥
~Noora

4 kommenttia:

 1. Ihania kuvia!!!! Lisää kiitos kaikkea :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!! Tulossa vielä paljon kun aika antaa periksi! :)

   Poista
 2. Ootko aatellu mennä käymään Ausseissa vielä? Entä muuten vaan ulkomaille? Reppureissaan tai uudestaan au pairiksi? Ja onko farmasia nyt sun unelma-ala? Tai siis semmonen mitä haluat oikeesti tehä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon ehdottomasti! Haaveilen myös reilaamisesta ja aasian kiertämisestä! Olisin milloin vain valmis myös asumaaan uudelleen ausseissa, jopa Brisbanessa jos siihen tulee mahdollisuus! :) Ja farmasiasta sen verran, että ainakaan en tällä hetkellä osaisi sanoa mitä muuta opiskelisin, siinä yhdistyy kivasti mm kemia ja biotieteet mikä kiinnostaa, tulevaisuuden kuviot onkin sitten aivan auki, että mihin suuntaan työn puolesta haluaisi suuntautua :) Että viihdyn siellä sen verran kun koulussa yleensä, en mä ihan niin liekeissä ole kun muutamat lapsuuden unelma-alaansa opiskelevat kaverit on :D

   Poista