torstai 5. maaliskuuta 2015

Tyttö sinä olet tähti♥


Uskomatonta että eletään jo torstaita! Aika kiitää niin hullun nopeasti. Viime viikonloppu oli kuitenkin uskomaton. Lähinnä siksi että mulla oli uskomaton vieras täällä. Juuli oli täällä kaksi yötä itkettämässä ja naurattamassa mua! Ei tehty mitään erikoista, mutta kuitenkin paljon kaikkea.Pääosin otettiin vaan iisisti ja näyttelin paikkoja, ja jaettiin tarinoita kummankin seikkailuista, ihan parasta! Syötiin picnic joen varressa kera suklaafonduen, shoppailtiin, uitiin, käytiin viinilasillisilla, joka huipentui Juulin lauluun(!!) siellä baarissa, ajeltiin lautalla ja vaikka mitä! Sunnuntaina piti sitten saatella tämä tyttö kohti balin seikkauluja, mutta ku ei oikeestaan ees tuntunu enää hyvästeiltä, sen verran pian ollaan uudelleen näkemässä! : )

Kuvien laadussa ois toivomisen varaa mutta koska aikaa ei ollu hukattavaks ni muutamat puhelinotokset vaan.. Silloin kun se oli vieä ehjä. Tällä hetkellä saa sanoa selfie:ille hyvästi kun otin ja pudotin sen tällä viikolla. Ihana maanantai.
Ja ajan kiitämisestä puheen ollen, tosi hassua että tää perhe löysi jo uuden au pairin! Itellä rupee olemaan melkonen stressi loppureissailuista, kun tunnetusti olen suunnittelijasielu.. Mielummin menisin lentokentälle ja kattelisin mihin ois lentoja tarjolla.. Sitä ennen varmaa on tämän viikonlopun future music festival ja ens viikonlopun fraser island!! Can't wait!

~Noora

1 kommentti: