tiistai 13. tammikuuta 2015

Finding Nemo!Oon tainnu ennenki kertoa käyneeni täälä paikoissa mille kuvat ei tee oikeutta.. No nyt saatto löytyä voittaja.. Sitä ei voi ymmärtää jos ei ite käy, muttayritän parhaani näiden videoiden screenshottien avulla havainnollistaa miten upean päätöksen meidän Cairnsin reissu sai!  Sunnuntain sää oli sateinen, mutta kun veteen asti pääsi, ei sitä edes huomannu! Green Island ois varmasti ollu uskomaton auringossa, mutta meillä pääpointtina oli nähdä riutat ja ne kyllä nähtiin! Nemo jäi löytämättä, mutta eikö se elokuvassaki löydy vasta Sydneystä ja sinnehän tässä ollaan parhaillaan matkalla ;) Niitä seikkailuja tiedossa siis seuraavaks! :)


En voi tarpeeks kiittää Neeaa miten loistavan videon se sai kuvattua ku toi söpöläinen uiskenteli meidän välistä! En tahtois lopettaa tän kattomista, ku samalla näen verkkokalvoilla ton tilanteen todellisuudessa!

Tämä tapaus sai sitte itse kuvaajanki ottamaa räpylät allee ja uimaan pakoon tossa lopussa :D Pituutta tolla kalalla oli siis noin 170cm!!

Ja jos videot ei toimi ni linkit vielä tässä:
~Noora

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti