maanantai 29. syyskuuta 2014

Riverfire

Wouu takana huikee ja kiireine vkl! Perjantaina kävästii Marian ja Viivin kans VÄHÄN kiertelee keskustaa suomalaisten tapaan :D Kaikesta satttuneesta huolimatta tai niiden ansiosta oli hullun hauskaa! Hulluu miten hyvin meillä on heti synkanny viikon tuntemisen jälkeen ja nyt jo joutuu jättää hyvästit tuleville farmilikoille.
 Lauantaina lähin sit ruotsalaisen Josefinin kanssa keskustaan ja mukaan liitty viel lisää suomalaisii Jenna ja Helena. Mentiin Souhtbank –nimiselle alueelle picnicille ja jäätelöille ja jäätiin siihen kattoon illan huikeeta ilotulitusta! Kuulemma tohon panostetaan täällä enemmän kun uuteen vuoteen, ku se on Brisbane –festivalin lopetus. Joutuu oikeesti välillä nipisteleen itteeni et oonko mä oikeesti täällä! Jatkettii iltaa viel käväsemäl down underissa kaatosateen saattelemana, mutta lähettii aikasi mäkin kautta nukkuun univelkoja pois.
Sunnuntaina suunnattiin sit Josefinin ja Jennan kans viel jäätävän isoon ostoskeskukseen, jossa sai rahaa palamaa, mutta suurimmaks osaks pysyin niissä ostoksissa, mitä oon ny viikon aikana todennu tarvivani : )
Tää viikko viel lapsilla lomaa, mut kaikkee aktiviteettejä playdateista leffaan on jo suunnitteilla, et eiköhän mee nopeesti: ) Ens vkl ois kans jo nii paljo suunnitelmii et tulee olemaan vaikeeta jo valita mihi menee ja millo! : )~Noora

4 kommenttia:

 1. Hei. Mahtavan näköistä. Uskomatonta, että me päästään näkemään tota kaikkea  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha tosiaa kaikkea ku sillo on ilotulituksetki ; )

   Poista
 2. ooo kuullostaa niin kivalta! nauti kaikesta superpaljon! ikävä sinnuu t:annisi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kyllä on kivaa ollukki! : ) Mää koitan nauttia mutta ikävä on kans♥

   Poista